FOTORECEPT: Horčicovo-medové kuracie stehná
stredná
náročnosť
ingrediencie
15
ks
kuracie stehno
10
PL
kremžská horčica
5
PL
med
soľ
mleté čierne korenie
10
ks
bobkový list
olivový olej
5
ks
veľka cibuľa
postup
Jednoduchá marináda na kura, ktorá nikdy nesklame.
1.
V malej miske si zmiešame kremžskú horčicu s medom.
2.
Veľký plech potrieme olejom a na spodok uložíme na väčšie kusy nakrájanú cibuľu.
3.
Kuracie stehna umyjeme, z každej strany osolíme, posypeme čiernym korením a potrieme horčicovo-medovou marinádou.
4.
Kuracie stehna uložíme vedľa seba, posypeme bobkovým listom a pokvapkáme olivovým olejom. Prikryjeme ich alobalom a pečieme hodinu pri teplote 150 stupňov. Potom dáme alobal dole a odkryté pečieme ďalších 45 minút pri teplote 170 stupňov. Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.