Strukovinový šalát s kvasenou kapustou
nízka
náročnosť
ingrediencie
100
g
červená fazuľa
100
g
šošovica
200
g
červená kyslá kapusta
1
ks
cibuľa
trochu
petržlenová vňať
Zálievka:
2
PL
olej
1
PL
ocot
trochu
soľ
trochu
mleté čierne korenie
postup
1.
Uvarené vychladnuté strukoviny dáme do misy, pridáme kvasenú kapustu, nadrobno pokrájanú cibuľu a premiešame so zálievkou z oleja, octu, soli a mletého čierneho korenia.
2.
Šalát necháme na chladnom mieste asi hodinu odležať. Pred podávaním ho môžeme posypať petržlenovou vňaťou.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.