Milánska omeleta
stredná
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
vajce
podľa chuti
soľ
trochu
mlieko
trochu
masť
podľa chuti
makaróny
podľa chuti
rajčiak
podľa chuti
nastrúhaný parmezán
postup
1.
Omelety z vajec pripravujeme tak, že rozbijeme celé vajíčka, rozšľaháme ich s trochou soli a mlieka alebo smotany a takto pripravenú zmes vylejeme na rozpustenú masť v panvici. Pečieme zvoľna za stáleho miešania a až po zhustnutí necháme pripiecť ako palacinky.
2.
Opečenú omeletu plníme varenými makarónmi, dusenými rajčiakmi a strúhaným parmezánom.
Podobné recepty
Toto je dôvod, prečo je moje mäso vždy tak lahodné a jemné ako masielko! Do marinády dajte túto surovinu navyše
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.