Hrachová kaša
nízka
náročnosť
ingrediencie
podľa chuti
hrach
podľa chuti
voda
trochu
zápražka
1
ks
cibuľa
1
ks
cesnaku
trochu
mleté čierne korenie
trochu
majorán
trochu
slanina
postup
1.
Dobre uvarený hrach prelisujeme aj s vodou, v ktorej sa varil a postavíme znovu variť.
2.
Zahustíme ju zápražkou, do ktorej sme pridali nastrúhanú cibuľu, cesnak, mleté korenie a preosiaty majorán.
3.
Necháme dobre povariť a hotovú kašu podávame k údeninám. Na povrch kaše dáme upraženú slaninu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.