Mandľové srdiečka
stredná
náročnosť
ingrediencie
180
g
kryštálový cukor
130
g
mandle
trochu
voda
30
g
kakao
2
balíčky
vanilkový cukor
podľa chuti
čokoláda
postup
1.
Cukor zalejeme trochou vody a uvaríme hustý sirup. Mandle sparíme, ošúpeme ich, polovicu posekáme, druhú polovicu opražíme, zomelieme a zamiešame do sirupu. Potom pridáme kakao, vanilkový cukor a všetko spolu zmiešame.
2.
Zmes rozvaľkáme na lopári posypanom práškovým cukrom a povykrajujeme srdiečka, ktoré polejeme roztopenou čokoládou.
3.
Tip: Do srdiečok nemusíme pridávať kakao a ani ich obaľovať v čokoláde, môžeme ich nechať len biele.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.