Ceviche s lososom
8
porcií
30
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
filety z lososa
125
ml
ryžový ocot
500
g
limeta a pomaranč
40
g
cesnaku
6
ks
šalotka
1
ks
koriander
30
g
medovka
30
g
petržlenová vňať
trochu
biele čipsy
postup
1.
Filety z lososa poriadne umyjeme, osušíme papierovou utierkou a nakrájame na drobné kocky. Zalejeme ho ryžovým octom, šťavou z citrónov a pomarančov, pridáme nasekané bylinky a zmes vložíme prikrytú na cca 4 hodiny do chladničky.
2.
Tesne pred podávaním k zmesi primiešame nadrobno nakrájanú šalotku a petržlenovú vňať. Podávame s bielymi čipsami alebo lístkami šalátu.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.