Tatársky biftek z lososa
5
porcií
50
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
400
g
losos
2
ks
cibuľa
1
ks
citrón
1
zväzok
kôpor
2
PL
olivový olej
podľa chuti
soľ
podľa chuti
korenie biele mleté
postup
1.
Rybu umyjeme, zbavíme zbytku kostí a nakrájame na čo najmenšie kúsky.
2.
Cibuľu očistíme a nadrobno nakrájame.
3.
Kôpor opláchneme, osušíme a nasekáme.
4.
Následne rybu zmiešame s cibuľou, kôprom, dochutíme soľou, korením a pokvapkáme olejom.
5.
Do zmesi pridáme podľa chuti šťavu z citróna.
6.
Hotový tatársky biftek dáme na 20 minút odpočinúť do chladničky. Najlepšie je podávať ho k opečeným hriankam.Vrch môžme ozdobiť strúčikom cesnaku, plátkom cibule alebo zelenou vňaťkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.