Rybacia nátierka z lososa a makrely
nízka
náročnosť
ingrediencie
1
konzerva
makrela
1
konzerva
losos
100
g
nastrúhaný tvrdý syr
podľa chuti
majonéza
trochu
chren
trochu
citrónová šťava
trochu
nasekaná petržlenová vňať
postup
1.
Odkvapkané ryby roztlačíme, pridáme postrúhaný syr a podľa chuti chren a majonézu. Ochutíme citrónovou šťavou alebo octom. Dobre vymiešame a necháme vychladiť v chladničke.
2.
Podávame na krajcoch chleba alebo sendviča natretých maslom. Chlebíky ozdobíme pokrájanou petržlenovou vňaťou alebo pažítkou.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.