FOTORECEPT: Žemľovka
5
porcií
45
minút
nízka
náročnosť
ingrediencie
6
ks
rožok
500
g
nastrúhané jablká
3
ks
vajce
1
ks
vanilkový cukor
1
KL
pomarančovej kôry
1
pohár
slivky alebo marhule
200
ml
mlieko
2
PL
práškový cukor
postup
1.
V mise si zmiešame mlieko, žĺtky, vanilkový cukor a trocha pomarančovej kôry.
3.
Rožky namáčame v pripravenom mlieku a ukladáme do vymastenej nádoby na pečenie.
6.
Ovocie prekryjeme vrstvou namočených rožkov a dáme piecť do vyhriatej rúry na 170 stupňov asi na 20 minút.
Podobné recepty
Takto vám už parené buchty nikdy nespľasnú a neprasknú, len málokto robí túto vec! Krásne nadýchané, vláčne a jemné ako obláčik
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
helkahelenka
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.