FOTORECEPT: Diviačie stehno na námornícky spôsob
120
minút
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
kg
diviačie stehno
maslo
100
g
slanina
2
PL
kečup
100
g
hrášok
200
ml
vývar z kostí
200
ml
biele víno
3
ks
cibuľa
soľ
korenie na zverinu
4
ks
borievka
postup
3.
Osolíme a posypeme korením na zverinu. Necháme 1 hodinu odležať.
5.
Vo výpeku osmažíme slaninu a jednu cibuľu.
6.
Pridáme mäso, podlejeme vývarom, pridáme borievky a dusíme.
8.
hrášok a dodusíme. Spolu som dusila 1,5 hodiny.
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
eruska25
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.