FOTORECEPT: Pšenové rizoto s grilovanou zeleninou
stredná
náročnosť
ingrediencie
1
ks
baklažán
3
ks
biele reďkovky
1
ks
mrkva
1
hrnček
pšeno
1
hrsť
olivy
2
strúčiky
cesnaku
olivový olej
soľ
mleté čierne korenie
chilli omáčka
postup
1.
Pšeno vysypeme do osolenej vody, pridáme hrsť olív aj so šťavou a zalejeme 2 hrnčekmi vody. Necháme vypariť vodu.
2.
Medzitým si všetku zeleninu očistíme, umyjeme, nakrájame na kocky a polejeme jemne olivovým olejom.
3.
Rozvrstvíme na papier na pečenie a pečieme pri teplote 200 stupňov asi 15-20 minút.
4.
Hotovú zeleninu vsypeme do uvareného pšena a podľa chuti osolíme a ochutíme chilli omáčkou.
5.
Dobrú chuť!
Podobné recepty
Urobte najlepšiu rybaciu nátierku na svete! Moja mama mi poradila pridať do nej jednu nezvyčajnú surovinu. Zabudnite na maslo, takto chutí perfektne
Kým skončíte s varením, prečítajte si:
ďalšie recepty od:
Anonymný nick
Pridaním príspevku súhlasite s pravidlami diskusie.