končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
veronika g. (WerQa) ID 42471 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Jablková štrúdla[ recept č. 32390 zo dňa 3.10.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY lístkové cesto, nastrúhané jablká, 2 PL kryšt.cukor, škoricový cukor Výroba cesta: 1 žĺtok, 1 smetol (palmarín, hera), 35 dkg hladká múka, štipka soli, 12 PL studené mlieko POSTUP PRÍPRAVY Ak máte cesto hotové a aj vyváľkané, stačí rovnomerne pridávať v riadku jablká. Potom už len stačí cesto preložiť cez seba tak, aby to vyzeralo ako valček. Vidličkou narobíme do cesta dierky a navrch potrieme vajíčko (vajíčkom štrúdľu potierame aj počas pečenia). Pečieme pri 180-200 C približne 35-45 minút. Keď je štrúdľa hotová, môžeme ju posypať práškovým cukrom alebo poliať čokoládou. Plnka: Nastrúhame jablká, prisypeme 2 PL kryšt.cukru, škoricový cukor a necháme odstáť. |
Eva M. (evica39) ID 125668 (4.10.2010, 10:06) | |
Jablkové záviny sú super !!!!! | |
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (4.10.2010, 8:26) | |
super | |
ODPOVEDAŤ |