končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Renata J. (zara343) ID 61637 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) Kuracie pečienky po gazdovsky[ recept č. 31753 zo dňa 18.9.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY oravská slanina, 3-4 cibule, 500g kuracích pečienok, 1 ČL vegety, 1 ČL sl. mletej papriky, majoránku, POSTUP PRÍPRAVY slaninu nakrájanú na plátky (nie hrubé) poukladáme na dno hlbšej vačšej panvice, a z oboch str. poopekáme. Potom na to poukladáme cibuľu nakrájanú na širšie pásiky, na to dáme umyté pečienky, buď vcelku alebo menšie kúsky a dusíme pod pokrievkou cca 15-20 minút. Potom pridáme vegetu, papriku a zamiešame, dusíme ešte asi 10 min. nakoniec posypeme majoránkou.ale už nevaríme. poprípade ešte soľ. Príloha môže byť ryža, zemiaková kaša,alebo chlieb. Chutí za tepla ale aj na studeno. |