končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Dana B. (salonuska) ID 59366 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 4 návštěvníci) KURACIE STEHNA V CESTICKU NESMAZENE[ recept č. 26022 zo dňa 18.4.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY kuracie stehna zbavene koze, sol, vajicka (na 4 kuracie stvrte som pouzila 2 vajcia), hladka muka, mlieko, olej, barbecue korenie, cervena paprika, kremzska horcica, kecup, ryza, slepaci bujon POSTUP PRÍPRAVY kuracie stehna zbavene koze nasolime a obalime v hladkej muke, aby nam lepsie na ne chytilo cesticko. cesticko urobime z vajicok, hladkej muky, mlieka,trosky soli, barbecue korenia a cervenej papriky - musi byt take poloriedke polohuste. obalene stehna poriadne namacame v cesticku a na rozpalenom oleji narychlo osmazime zo vsetkych stran do cervena a odlozime do zapekacej misy. do cesticka ktore nam zostane pridame kremzsku horcicu a kecup a zmiesame s vodou aby nam vznikla stava na podliatie kurata. kura v mise podlejeme touto stavou, zakryjeme a dame do rury piect na 200 stupnov asi na 45-60 minut. do vypeku nasypeme ryzu, osolime a 15 za obcasneho miesania oprazime, potom zalejeme vodou, do ktorej sme zamiesali kocku slepacieho bujonu, zakryjeme a na miernom ohni udusime do makka. |
Helena B. (hela2) ID 37749 (19.4.2010, 7:36) | |
a nie je tá ryža príliš slaná keď sa opraží v slanom výpeku, osolí a ešte aj zaleje slaným bujónom ale stehienko vyzerá dobre | |
ODPOVEDAŤ |
Dana B. (salonuska) ID 59366 (21.4.2010, 21:27) | |
veru nebola, skor malo, lebo som ju osolila radsej menej. ale hlavne sa nelepila, tento sposob sa mi ovela viac paci. | |
ODPOVEDAŤ |