končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
TATIANA L. (TANUSKA) ID 22192 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) Francúzske zemiaky po slovensky (fazuľové)[ recept č. 2447 zo dňa 4.10.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY zemiaky, uvarená fazuľa aj s vodou, v ktorej sa varila, žampióny, tvrdý syr POSTUP PRÍPRAVY Tento receptík ani neviem od koho mám, ale nám to doma veľmi chutí. Dokonca aj manželovi, ktorý je viac mäsožravý :-)). Takže robím to takto: zemiaky si uvarím v šupke, potom ich pokrájam na kolieska. Fazuľu uvarím v osolenej vode skoro do mäkka. Zapekaciu misu vymastím (je úplne jedno čím) a ukladám vrstvu zemiakov, vrstvu fazule, žampióny, nastrúhaný tvrdý syr a opäť vrstvu zemiačkov. Zalejem to vodou z uvarenej fazule, prikryjem a dám zapiecť. Samozrejme je potrebné dochutiť podľa seba. Je to mňam... dobrú chuť!!!! |