končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
ZAVÁRANINY |
melania l. (lararuby) ID 130989 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 3 návštěvníci) ,,AUSTRIA"KECUP OD HANKY Z ND*****[ recept č. 23445 zo dňa 12.2.2010 ] POTREBNÉ PRÍSADY 4kg paradajky,8 ks väčšia cibuľa,6 ks kyslasté jablká,2-3 stredné cvikly,2dcl ocot,2čl červená paprika sladká,1čl štípľavá paprika,1čl škorica,po10ks-čierne korenie,nové korenie,klinčeky,3pl soľ,4ks bobkový list,40dg cukor POSTUP PRÍPRAVY Paradajky,cibuľu,cviklu a jablká očistíme,pokrájame na plátky a varíme asi hodinu.Pridáme bobkový list, papriku,soľ,škoricu, klinčeky,nové aj čierne korenie a varíme dalšiu polhodinku.Občas zamiešame,aby nám obsah neprihorel.Potom obsah po častiach rozmixujeme,prepasírujeme,pridáme cukor a ocot a ešte povaríme.Stále miešame,aby nám kečup neprihorel.Varením zredukujeme obsah vody,aby kečup nebol veľmi riedky. Cukor a soľ môžeme podľa svojej chute pridať alebo ubrať a tak isto môžeme upraviť pikantnú chuť. Paradajky sú lepšie,ked sú mäsité,lebo neobsahujú toľko vody. Je to veľmi dobrý kečup,mám ho veľakrát overený. |