. .. .. .. .. .. .
. .

KUVAJTSKE KURA***** - RECEPT 23106

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

KURACIE MÄSO A HYDINA

ID 130989 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci)


KUVAJTSKE KURA*****


[ recept č. 23106 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

Celé kurča , MARINADA:1 biely jogurt,1pl olej,4 strúčiky cesnaku,soľ,kari korenie, mleté čierne korenie,citronova šťava

POSTUP PRÍPRAVY

Z kuraťa stiahneme kožua popicháme ho vidličkou.Potrieme ho marinádou a necháme v chladničke 24 hodín odležať.Potom ho pomaly pečieme a potierame zbytkom marinády.
Môžeme tak pripravovať aj kuracie prsíčka,ktoré sme nakrájali na malé kúsky.Odležané ich napichujeme na ihly a pečieme na panvici alebo grile.

PODAVAME S KOPCOM ZELENINY
<< Kamion, Tank a Ibiškový s beruškami | KUVAJTSKE KURA***** | syrove bosniaky podla Marta G. (Egreska) ID 53992 >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu