končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
DOMÁCE PEKÁRNE |
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | lenivy bochnik (bez kysnutia a miesenia)[ recept č. 20953 zo dňa 6.12.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY 200 g nesladkeho ovseneho musli (ja som pouzila jemne ovs. vlocky s klickami+slnecnicove semienka, mozu byt aj tekvicove, ake chcete a doma mate), 325 g celozrnej chlebovej hl. muky, 1 balicek suseneho drozdia, 2 lyzicky morskej soli alebo 1 lyzicka kuchynskej soli, 250 ml polotucneho mlieka, 250 ml vody POSTUP PRÍPRAVY Zmiesat vsetko v mise, vyliat do vymastenej formy (ja som pouzila formu na biskupsky chlebik), vlozit do studenej rury (na 2.mriezku odspodu), zapnut ju na 110 C a piect 45 minut. Potom zvysit teplotu na 180 a piect este asi hodinu. Potom vyklopime z formy, po poklopkani naspodok by mal duto zniet. AK je chlieb nedopeceny, vratit do formy a dopiect. Hotovy bochnik dame na mriezku vychladnut. Tento chlebik je velmi chutny, ale je to iny druh chlebika, na aky ste mozno zvyknuti - cesto je skor tuhsie, tazsie, nie je nadychane a krehke, ako u inych druhov kysnuteho chleba...Chuti rovnako nasladko ako aj naslano :-) Ja som ho piekla teraz 1.krat a urcite ho niekedy vykusam, nielen ako zachranu, ked nebude nic doma pod zub ;-) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Milica K. (margoa) ID 23592 (9.12.2009, 13:57) | |
vyskusame... | |
ODPOVEDAŤ |
Gabriela V. (Graziela) ID 59728 (9.12.2009, 20:14) | ||
smelo do toho, som zvedava na vysledok | ||
ODPOVEDAŤ |