. .. .. .. .. .. .
. .

Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie - RECEPT 1834

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BRAVČOVÉ MÄSO

ID 5741 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 6 návštěvníkov)


Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie


[ recept č. 1834 zo dňa  ]


Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie


POTREBNÉ PRÍSADY

1,5 až 2 kg- Bravčového karé***Marináda: 4 polievkové lyžice obyčajnej horčice, 2 pol. lyžice citrónovej šťavy, 2 polievkové lyžice olivového oleja, 1 kávovú lyžičku soli-nie kopcovitú-prípadne podľa vašej chuti , 1/2 lyžičky zeleného korenia a 1/2 lyžičky mletej červenej papriky, sušená alebo čerstvá bazalka a provensálske korenie -bylinky spolu za 1 kávovú lyžičku, pretlačený cesnak aspoň 4 strúčiky

POSTUP PRÍPRAVY

Takisto, ako pri šaláte veľmi jednoduchý. Doteraz sme vždy grilovali len kuracinku a keďže sme jej už prejedení, tak sme sa rozhodli pre zmenu a vyplatilo sa. Mäsko bolo šťavnaté a veľmi chutné:o) Bohužiaľ bola som v časovej tiesni, tak obrázkový postup nie je úplne podrobný, ale myslím, že úplne na prípravu stačí. Karé by som odporučila marinovať deň pred grilovaním, alebo nechať ho postáť v marináde minimálne 4 hodinky. Tak šupito na postup:

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Odkostené mäsko nakrájame na 1,5 cm hrubé plátky, nám vyšlo 11 alebo 12 kúskov a potrieme marinádou z oboch strán, ktorú sme si pripravili vymiešaním vyššie uvedených surovín.
Kto nemá v hlave, má v rukách a keďže som zabudla do marinády pridať roztlačený cesnak, tak som ručne "natierala" každý rezník cesnakom...
...marinované karé dáme na chladné miesto odpočívať...ako som spomínala najlepšie cez noc alebo minimálne na 4 hodinky...
...keď už je uhlie pripravené na náklad, rezne poukladáme na rošt a grilujeme z každej strany, spolu nám to trvalo ani nie 20 minút...
...ugrilované mäsko podávame so šalátom, chlebíkom alebo s čím chcete...Dobrú chuť...


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Zeleninový šalát ku grilovanému karé | Marinované bravčové karé-vhodné na grilovanie | Kyslá kapusta pre Martinku (Mata74) , recept podľa babičky:o) >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Andrea Š. (Andrejocka) ID 17155 (29.7.2007, 20:05)
Lucka, hneď by sme prišli ;-) :-$ ;-) (H), len vyhnať by si nás musela ;-) ;-) ;-) ;-)
Grilovačka musela byť super. Papa Aďa (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L) (L)
ODPOVEDAŤ
Lucia H. (Luc2) ID 5741, mimibazar.sk/luc2 (30.7.2007, 8:46)
Adi, nabudúce musíte prísť! 8o|Grilovačka bola super (PL). (L)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu