končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
BEZMÄSITÉ JEDLÁ |
alena č. (alustek) ID 39585 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 5 návštěvníkov) ZAPEKANÉ ŠPENÁTOVÉ HALUŠKY S NIVOVOU OMÁČKOU[ recept č. 15443 zo dňa 20.6.2009 ] PRO INSPIRACI POTREBNÉ PRÍSADY pre inšpiráciu POSTUP PRÍPRAVY Špenátové halušky zmiešať s nivovou omáčkou, dať do zapekacej misy, paradajky z jednej strany namáčať do olivového oleja zmiešaného s bazalkou... Uložiť ich na halušky posypať strúhaným parmazánom a dať zapiecť... Výýýýýbornéééé :-))) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Marika S. (finka) ID 64179 (22.6.2009, 14:55) | |
Ali, vyzerá to nebezpečne dobre Určite vyskúšam... |
|
ODPOVEDAŤ |
alena č. (alustek) ID 39585 (22.6.2009, 15:22) | ||
Marika určite skús ...a ked sa u vás "môže" slaninka tak aj tú na to pred zapečením nakrájaj ...ja idem tento týždeň robiť repete a dám jej tam veru dosť! | ||
ODPOVEDAŤ |
Jana K. (Janka97611) ID 63645, mimibazar.sk/janka97611 (22.6.2009, 13:20) | |
Alenka , pozname spenatove halusky je to nivovu omacku alebo sampionovu si dame priamo na halusky a mozeme |
|
ODPOVEDAŤ |
alena č. (alustek) ID 39585 (22.6.2009, 14:11) | ||
Janka, ja viem, že špenátové halušky tu pozná veľa ľudí-ja som ich tiež robievala ako píšeš. Ale čakala som návštevu a čas príchodu bol neurčitý a určite dobre vieš, že najlepšie je papať ich hned po uvarení, tak som si to vymyslela takto. Všetko pripravené hotové, riady umyté a ked prišli, len šup do trúby, zapiecť a papalo sa teplé... A bolo to fakt výborné a keby neboli vegetariáni, tak by som na vrch nakrájala aj slaninku na kocky a zapiekla aj s ňou... | ||
ODPOVEDAŤ |
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (22.6.2009, 13:15) |
Alenka, toto vyzerá nebezpečne dobre... napíšeš mi prosím Ťa receptík (hlavne na tie halušky).. |
ODPOVEDAŤ |
alena č. (alustek) ID 39585 (22.6.2009, 14:20) | ||
Ivka-preto som nedávala receptík, lebo určite je ich tu dosť aj na omáčku... Ja robievam halušky jednoducho: do rozmrazeného špenátika 1 vajíčko, roztlačiť 1 strúčik cesnaku, soľ a pridávať toľko hladkej múky, až je cestíčko husté tak akurát na halušky /ked som si nie istá-hodím jednu do vriacej vody a vyskúšam... /. A samozrejme dať uvariť halušky do vriacej slanej vody... Omáčka: urobím bešamel z masla /alebo oleja/ a hladkej múky, zaliať trochou studenej vody a potom pridať čo preferujeme-teda buď šľahačku, mlieko. Prevariť a pridať nastrúhanú NIVU a kým sa nerozpustí miešať na miernom ohni. A dalej už je tu hore napísané... |
||
ODPOVEDAŤ |
Ivana M. (ivula*) ID 14871 (24.6.2009, 12:12) | ||
Alenka, prepáč, až teraz som si prečítala Tvoj receptík. Ďakujem veľmi pekne. Určite vyskúšam. Už sa mi zbiehajú sliny. Špenát mi veľmi chutí, môže byť pripravený akokoľvek... Ivana |
||
ODPOVEDAŤ |
alena č. (alustek) ID 39585 (2.7.2009, 17:25) | ||||
Ivulka-ja som na tom so špenátom rovnako! Aj ja ho pchám kam sa len dá Snáď chutili haluštičky! |
||||
ODPOVEDAŤ |