končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SLADKÉ JEDLÁ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | palacinky s rebarboro orieškovou plnkou[ recept č. 14553 zo dňa 25.5.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY palacinky / 500 g rebarboty / cukor / nasekané oriešky / škorica / kukuričná kaša POSTUP PRÍPRAVY rebarboru ošúpeme, nakrájame, pridáme trochu mliečka alebo vody, tak cca 1dc - aby sa lepšie mixovala rebarbora. Dochutíme ju cukrom (vanilka plus práškový), zahustíme posekanými orieškami a ak je to moc riedke, zhustíme kukuričnou kašou a palacinky plníme podľa chuti. kto má rád, môže si pridať škoricu/škoricový cukor OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Milica K. (margoa) ID 23592 (10.6.2009, 9:45) | |
len som nepochopila, ta rebarbora sa nevari? nedusi? nic? | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (10.6.2009, 10:35) | ||
je tam čerstvá rebarbota (len ošúpaná a nastrúhaná) | ||
ODPOVEDAŤ |
Milica K. (margoa) ID 23592 (10.6.2009, 9:42) | |
tak uz viem, preco chodim v obchode a rebarbora na mna mrka z regalov ale to som este nemala tento receptik dakujeeem | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (10.6.2009, 10:34) | ||
tak dufam ze ta rebarbora bude na Teba mrkat z palaciniek | ||
ODPOVEDAŤ |
Eva K. (evekei) ID 31604 (26.5.2009, 14:41) |
výborná kombinácia, vyzerajú prudko papateľné |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (10.6.2009, 10:35) | ||
dakujeeem | ||
ODPOVEDAŤ |
Lubica L. (lubica007) ID 19881 (26.5.2009, 14:18) | |
ono to davas medzi dve palacinky a tak zatocis? | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (26.5.2009, 14:34) | ||
Lubka, sikulka. To na fotke je spravene tak, ako si napisala . palacinka - plnka - palacinka a na to moze ist este skorica/skoricovy cukor s troskou vody alebo mlieka. Pripadne ta skorica moze ist aj do plnky,nemusi. dobru chut | ||
ODPOVEDAŤ |
Iveta S. (yvett) ID 11052 (26.5.2009, 9:33) | |
ej veru by som sa nedala dlho ponúkať | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (26.5.2009, 14:35) | ||
ODPOVEDAŤ |
Lucia H. (gupka) ID 9968 (26.5.2009, 9:06) | |
mňam hneď by som si dala | |
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (26.5.2009, 14:35) | ||
velmi dobre ranajky by to boli | ||
ODPOVEDAŤ |
tereza M. (Terujaja) ID 52420 (26.5.2009, 7:21) | |
No, já zírám To by mě nikdy nenapadlo plnit rebarborou,možná tak jablky Je to krása, co se dá neskutečného udělat. Opět skvělý receptík |
|
ODPOVEDAŤ |
Žaneta J. (tweetinka) ID 4775, mimibazar.sk/tweetinka (26.5.2009, 14:36) | ||
Terezka.. moooooooooc dakujem | ||
ODPOVEDAŤ |