končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Henrieta K. (hkalinka) ID 52602 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 29 návštěvníkov) Zapekané kuracie prsia[ recept č. 12922 zo dňa 5.4.2009 ] POTREBNÉ PRÍSADY Kuracie prsia, 2-3 cibule, 200g šampiňonov, 200g tvrdého syra, 250ml sladkej smotany, kečup, horčica, soľ, vegeta, ml. sladká paprika, olej POSTUP PRÍPRAVY Kuracie prsíčka vyklepeme, osolíme, posypeme vegetou a ml. sladkou paprikou. Takto pripravené rezne poukladáme na plech, ktorý sme poliali olejom. Poukladáme ich tesne vedľa seba. Cibulu nakrájame na kocky a na oleji speníme do sklovita. Na rezne dáme takto pripravenú cibulu, nakrájané šampiňony a striedavo pokvapkáme kečup a horčicu. Posypeme strúhaným syrom a všetko zalejeme sladkou smotanou. Pečieme v rúre pri 180 C asi 30-40 minút. Podávame s ryžou alebo s opekanými zemiakmi. |
Soňa T. (rexo) ID 108927 (6.7.2013, 23:02) |
ODPOVEDAŤ |
magdaléna c. (megi118) ID 105517 (6.7.2013, 21:56) | |
super,mňam.teším sa. | |
ODPOVEDAŤ |