končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
SLADKÉ JEDLÁ |
Yvona G. (yvon) ID 1354 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | Tvarohový nákyp s marhuľami[ recept č. 1274 zo dňa 10.4.2007 ] POTREBNÉ PRÍSADY 50g masla, 100g cukru, 3 žítky, 1 bal. vanilínového cukru, šťava a kôra z 1 chemicky neošetreného citrónu 75g škrobovej múčky, 500g tvarohu, 3 bielka, tuk na vymastenie formy 1 marhuľový kompót /460g/. POSTUP PRÍPRAVY Do misy vložíme mäkké maslo, cukor, žĺtky, van. cukor, citrónovú šťavu a kôru,škrobovú múčku a tvroh, elektrickým šľahačom dobre vymiešame. Zľahka vmiešame sneh z bielkov. Polovicou tvarohovej masy naplníme dobre maslom vymastenú nákypovú formu /to je jedno aj malý plech s vyšším okrajom/ navrstvíme na ňu odkvapkané marhule a prikryjeme zvyškom tvarohovej masy.Nákyp pečieme v rozohriatej rúre pri teplote 200 st. asi 50. min do zlatova. Je vynikajúci ak máte radi tvaroh odporúčam, chutí aj za studena. |
Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (12.4.2007, 6:59) | |
Jasne ze pomohla. Vdaka. | |
ODPOVEDAŤ |
Jarmila C. (ciglanova) ID 9282 (11.4.2007, 20:11) | |
Cim sa da nahradit skrobova mucka? Nepouzivam ju a ani neviem na co vlastne je | |
ODPOVEDAŤ |
Deni T. (fufik) ID 1652, mimibazar.sk/fufik (11.4.2007, 21:07) | ||
Jarka môžeš ho nahradiť aj Zlatým klasom napríklad.A škrobová múčka je zemiakový škrob alias Solamyl.Dúfam,že som trošku pomohla | ||
ODPOVEDAŤ |