končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže 1 | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
KURACIE MÄSO A HYDINA |
Marianna S. (Marijanna) ID 49716 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník) Ciganska kuracia hamka[ recept č. 6405 zo dňa 20.7.2008 ] POTREBNÉ PRÍSADY 2 kuracie prsia nakrajane na platky naklepane surove zemiaky na tenke kolieska 2 kysle smotany prelisovany cesnak gril korenie POSTUP PRÍPRAVY Do zapekacej misky alebo pekača vrstvimekuracie maso, ktore natrieme zmesou kys.smotany cesnaku a korenia. Vrstvime maso a smotana. Navrch dame natenko nakrajane zemiaky a posolime a zalejeme zvyškom smotany. Zapekame v trube 30-40min.skusime či zemiaky pečene. Podavame zo šalatom |