. .. .. .. .. .. .
. .

SAIGONKY alebo závitky v ryžovom papiery - RECEPT 5384

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MLETÉ MÄSO

ID 21161 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 9 návštěvníkov)


SAIGONKY alebo závitky v ryžovom papiery


[ recept č. 5384 zo dňa  ]


SAIGONKY alebo závitky v ryžovom papiery


POTREBNÉ PRÍSADY

Ryžový papier,
mäsko- je jedno či mleté či nadrobno pokrájane či kuracie alebo bravčové záleži čo máte radi.
korenová zelenina- ak mrazená najlepšie pokrájaná na malé pásiky
sojové klíčky
korenie Jemná čínska kuchyna.


POSTUP PRÍPRAVY

Je to super pozrite si obrázkový postup

OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

Mäsko či už pomleté alebo nadrobno nakrájane, premiešame s koreniacou zmesou na čínu a opražíme do meka na panvici...
Aj zeleninku opražíme takmer do mäkka pridáme sojové kličky a prehrejeme ešte spolu s mäskom na jednej panvici, zmes necháme vychladnúť a zatial si pripravíme ............
Takto to vyzerá ked primiešame mäsko a klíčky
Pripravíme si ryžový papier, ja som použila tento, len neviem kde sm,e ho kúpili, ale v iem že nebol až taký drahý a je ho tam dost.
Do obrátenej pokrievky, ktorá pevne stojí, nalejete teplú vodu, do ktorej namočíte jeden plát, ktorý zm§akne pomaly ho treba vybrat a dat usušit na čistú utierku, on ked je usušený sa dost lepí a to presne potrebujeme
takto si ich usušíme a ukladáme na ne trocha vychladnutú zmes a robíme zavitky
Ked máme závitky hotové, tak si ich možete troška potriet olejom, vypražíme ich z každej strany cca 2minuty, ale dávajte pozor aby sa vám neprilepili na dno panvice, lebo ryžový papier je jemný.. treba si závitok vziat do nejakých kliešti a jemne ho okúpat v horucom oleji aý potom položit.
upečené možeme podávat s rýžou, ale mne to najlepšie chutí iba z mrkvovo kalerábovo-kapustovým šalátom. PRAJEM VÁM DOBRÚ CHUŤ


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< dakujem dievcata za receptik ID 41625 | SAIGONKY alebo závitky v ryžovom papiery | Osviežujúci tvarohový perník >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Miroslava H. (mirečka) ID 110954 (8.1.2010, 18:21)
ZAjtra príde návšteva, tak recept vyskúšam (pl) (D) (hello)
ODPOVEDAŤ
Alča M. (Anemonka) ID 25126 (16.5.2008, 14:52)
Natašo mňam my je milujeme celá rodina,občas vynechávám i maso a podívejte se na moje http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=9961&user=63120
ODPOVEDAŤ
Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161, mimibazar.sk/nasta (16.5.2008, 19:20)
tak tie tvoje vyzerajú (Y) ja som to robila prvý krát a celkom to višlo, nabudúce skúsim tvoje ^o)
ODPOVEDAŤ
Soňa M. (sonicka1) ID 15198, mimibazar.sk/sonicka1 (16.5.2008, 14:13)
TENTO RECEPT HLADAM STRAAAAAAASNE DLHO!!! su to tie jarne zavitky co predavaju u cinancov??
ODPOVEDAŤ
Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161, mimibazar.sk/nasta (16.5.2008, 19:21)
Ano ale ja si myslím hoc čo tam dáš budú) (pl)
ODPOVEDAŤ
Erika Dirdová (serafina) ID 16771 (16.5.2008, 13:25)
:-) :-)jé takto to..vyzerá... ^o)ked Ti vravíš.že boli (Y) (Y) (Y) (Y)tak ..isto ..že vyskúšam..som zvedavá..aký to je!!.. :-) :-) (hello)
ODPOVEDAŤ
Tatiana P. (Beverli Hills) ID 21161, mimibazar.sk/nasta (16.5.2008, 19:21)
;-)napíš adresu nabudúce pošlem ;-)
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu