. .. .. .. .. .. .
. .

Baklažanový paprikáš - rýchle a chutné - RECEPT 50001

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

BEZMÄSITÉ JEDLÁ

ID 4469 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbil jeden návštěvník)


Baklažanový paprikáš - rýchle a chutné


[ recept č. 50001 zo dňa  ]


POTREBNÉ PRÍSADY

1 stredne veľký baklažán, 250 ml smotana na šľahanie ( najlepšie 33%) 2- 3 pol. lyžice kečup prípadne paradajky 2 malé alebo paradajkový pretlak( 2 pol. lyžice) pór, cibuľka, vegeta, provensálske korenie podľa chuti tmavý cukor alebo klasický ak použijete pretlak či paradajky. olej

POSTUP PRÍPRAVY

Postup:
Na oleji poduste na jemnúčko nakrájanú cibuľku alebo pór, pridajte k nej na kocky - malé resp. na prúžky nakrájaný baklažán. Ten môžte so šupkou alebo bez nej ako Vám chutí. Ak so šupkou poduste dlhšie.Baklažán nepotrebujete dusiť dlho, keď ma sklovitý nádych alebo je už mäkký pridajte 2 pol. lyžice kečupu resp. paradajky na kúsky nakrájané alebo pretlak. Dobre premiešajte ak ste dali paradajky pridajte cukor. 1/2 čaj. lyžičky vegety, trocha korenia ktoré máte radi a soľ. Do masy vlejte smotanu a na malom ohni nech Vám zovrie.
Podávajte s cestovinami, ryžou alebo zemiakmi. Najviac chutí s cestovinami.
AK by sa Vám zdal paprikáš hustý pridajte mlieko alebo sladkú smotanu.

Takto si môžte pripraviť aj cukinu alebo akékoľvek mäso. Dobrú chuť.
Fotku som zatiaľ nestihla keď sa mi to podarí priložím.
<< OŠTIEPKOVÉ PAGÁČIKY | Baklažanový paprikáš - rýchle a chutné | SYROVÉ SLIMÁČIKY >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu