končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
OVOCIE |
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbili 2 návštěvníci) HRUŠKOVÝ MED[ recept č. 50077 zo dňa 27.9.2012 ] POTREBNÉ PRÍSADY 1 kg hrušiek, 0,5 kg želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), 1 citrón, konzerva ananásu POSTUP PRÍPRAVY Ananás z konzervy aj so šťavou rozmixujeme, pridáme kilo očistených a na malé kocky nakrájaných hrušiek, pol kila želírovacieho cukru (alebo obyčajného + balíček Gelfixu 3:1), citrónovú šťavu a varíme až kým sa hrušky nerozvaria a voda neodparí. Ja som to ešte po uvarení rozmixoval ponorným mixérom. Ešte horúce plníme do pohárov. Z tejto dávky vyšli dva 7 decové poháre a 3 lyžice na okoštovanie. Med je sladký, voňavý a kalorický. Tip: ak s hruškovým medom zmiešame slivkový lekvár, rozvarené a pomleté sušené hrušky, jablká a slivky, škoricu, vanilku, badián, rum a citrón, máme originál plnku na pravé Valašské frgále. |
sylvia r. (sisaxxl) ID 117702, mimibazar.sk/sisaxxl (27.9.2012, 16:34) | |
Ivanko,tento recept je tu už 2x | |
ODPOVEDAŤ |
Ivan K. (ikzm1) ID 254041 (27.9.2012, 18:02) | ||
do tretice všetko dobré … | ||
ODPOVEDAŤ |