Jana B. (janabotka) ID 204168 | zobrazit další recepty
ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT |
velkonocne srdce s parizskou- vlastne karamelovou slahackou
[ recept č. 47125 zo dňa 10.4.2012 ] PRO INSPIRACI
POTREBNÉ PRÍSADY
mramorovy korpus , karamelova slahacka |
Adriana I. (aduskaRV) ID 183942 (27.3.2013, 17:18) |
chcem receptiiiiik |
ODPOVEDAŤ |
| Jana B. (janabotka) ID 204168 (27.3.2013, 18:56) |
tu je recepr : korpus : 3 cele vajicka so 150 g kryst. cukru vymiesame do peny- dllllho , pridame polovicku PDP, 140 g polohrubej muky, 15-20g kakaa, 1,5 dcl vody plus oleja ( spolu to ma byt 1,5 deci )tak pol na pol...zlahka vsetko zmiesat... 150 g kr. cukru upalime na tmavsi karamel, prilejeme 0,5 l mlieka a varime do rozpustenia karamelu-na miernom ohni, varime den vopred !!! nechame vychladnut a dame do chladnicky do druheho dna... karamelove mlieko doplnime do 0,6 l , prisypeme 3 praskove slahacky a vymiesame tuhu slahacku - na 200 ml mlieka co su !!! ak mame na 150 ml tak dame 4...treda si to odsledovat alebo prisposobit...aj cukor dodat, ak by sa nam zdala slahaka malo sladka....a toto sa da robit aj z normalnych slahaciek, ale to asi kazdy pozna... nech sa podari ja idem piect napisala som iny korpus, mramorovy mam odtialto, |
ODPOVEDAŤ |
| Monika M. (monci81) ID 46679 (10.4.2012, 21:08) |
|
ODPOVEDAŤ |
Eva M. (evita76) ID 15730 (10.4.2012, 5:57) |
|
ODPOVEDAŤ |