končiace aukcie | návod na inzerciu | časté otázky | podmienky inzercie | ponuka reklamy | kontaktujte nás... |
Členstvo | Inzerenti | Testovanie | Súťaže | Diskusie | Fotky | Magazín | Blogy | Návody | Bývanie | Recepty | Vtipy |
MÚČNIKY, POHÁRE |
Eva K. (efik17485) ID 149846 | zobrazit další recepty ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov) Chocolate mousse[ recept č. 41945 zo dňa 6.8.2011 ] POTREBNÉ PRÍSADY 150g čokolády, najlepšie 70-80%, 40g masla, 3vajcia, 100g práškového cukru, lyžička cream of tartar (ak nemáme stačí pol lyžičky prášku do pečiva), vanilková esencia, smotana na šľahanie POSTUP PRÍPRAVY 1.Nad parou si roztopíme čokoládu s maslom 2.Po vchladnutí k nej primiešame 3žĺtka 3.Bielka vyšľaháme v mise s 50g práškového cukru a s lyžičkou cream of tartar 4.Smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovou esenciou a s 50gramami práškového cukru 5.Zľahka premiešame, rozdelíme do misiek a necháme chladnúť v chladničke 6dobrú chuť :) OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI |
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (8.8.2011, 21:53) | |
Dievcata, podla mojej skusenosti sa nic nestane, ked tam PDP ci kamenec nepridate. Aj tak je to zbytocna chemia Tu je moj recept, dokonca ani cukor nedavam...ale to je vec chuti http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23438&order=1 |
|
ODPOVEDAŤ |
Janka P. (Joanne) ID 6922 (8.8.2011, 13:38) | |
ODPOVEDAŤ |
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.8.2011, 13:22) |
Myslím, že by som radšej použila vínny kameň ako pdp. Používa sa presne na to, ako je nižšie popísané, napr. sa pridáva do torty Pavlova, aby boli bielky pevné a krémové. Predávajú ho bežne v bio obchodoch. To len tak pre info. |
ODPOVEDAŤ |
Lucia K. (gemini06) ID 192066 (8.8.2011, 12:39) |
vyzerá to úžasne, prosím odkial sú tie čokoládové srdiečka? |
ODPOVEDAŤ |
Eva K. (efik17485) ID 149846 (11.8.2011, 18:40) | |
ja ich mám z metra, ale videla som ozdobky predávat aj v tescu a sem tam aj bille | |
ODPOVEDAŤ |
Jana P. (Janinka P.) ID 178901 (7.8.2011, 9:04) | |
Co je to podla Teba Cream of tartar, ked to nahradzas praskom do peciva??? | |
ODPOVEDAŤ |
Eva K. (efik17485) ID 149846 (7.8.2011, 21:11) | |
Cream of tartar je kamenec, produkt vznikajuci pri spracovani vinnej revy.u nas som ho predavat nevidela,ja som objednala cez e-bay z USA.sluzi na to,aby Pena z bielkov ostala krasne nadychana+prida aj jemnu chut.to iste spravi v podstate aj prasok do peciva,aby krem nebol moc tazky ale nadychany a vlacny.. | |
ODPOVEDAŤ |