. .. .. .. .. .. .
. .

Chocolate mousse - RECEPT 41945

NÁZOV
VŠETKY RECEPTY
DETSKÉ ŠPECIALITY
POLIEVKY
KURACIE MÄSO A HYDINA
HOVÄDZIE MÄSO
BRAVČOVÉ MÄSO
MLETÉ MÄSO
RYBY A DARY MORA
ZVERINA
BEZMÄSITÉ JEDLÁ
ŠALÁTY, ZÁLIEVKY
RYŽA A CESTOVINY
PIZZA
SLADKÉ JEDLÁ
MÚČNIKY, POHÁRE
CUKROVINKY
OVOCIE
ZAVÁRANINY
CHUŤOVKY
NÁTIERKY
NÁPOJE, DRINKY
KRÁLIČIE MÄSO
BEZLEPKOVÁ DIETA
STRUKOVINY
HUBY
OMÁČKY
ZELENINOVÉ JEDLÁ
DOMÁCA MEDICÍNA
DIETY
VIANOČNÉ CUKROVINKY
SÚŤAŽ
DOMÁCE PEKÁRNE
GRILOVANIE
TORTY
ČO DOM DAL
DIA RECEPTY
PREDJEDLÁ
PARNÝ HRNIEC
BEZLAKTÓZOVÉ JEDLÁ
KETO RECEPTY

MÚČNIKY, POHÁRE

ID 149846 | zobrazit další recepty

ULOŽIT RECEPT | VYTISKNOUT RECEPT | (recept si oblúbilo 8 návštěvníkov)


Chocolate mousse


[ recept č. 41945 zo dňa  ]


Chocolate mousse


POTREBNÉ PRÍSADY

150g čokolády, najlepšie 70-80%, 40g masla, 3vajcia, 100g práškového cukru, lyžička cream of tartar (ak nemáme stačí pol lyžičky prášku do pečiva), vanilková esencia, smotana na šľahanie

POSTUP PRÍPRAVY

1.Nad parou si roztopíme čokoládu s maslom
2.Po vchladnutí k nej primiešame 3žĺtka
3.Bielka vyšľaháme v mise s 50g práškového cukru a s lyžičkou cream of tartar
4.Smotanu na šľahanie vyšľaháme s vanilkovou esenciou a s 50gramami práškového cukru
5.Zľahka premiešame, rozdelíme do misiek a necháme chladnúť v chladničke
6dobrú chuť :)


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI

1
2
3
4
5


OBRÁZKOVÝ POSTUP S VEĽKÝMI OBRÁZKAMI
<< Smotanovo piškótovo mandarinková miska - bleskovka | Chocolate mousse | Pre futbalistu >>
(upozornit administrátory na porušení pravidel)
RECEPTY MOHOU KOMENTOVAT POUZE REGISTROVANÍ UŽIVATELÉ
Natalia L. (Natinka22) ID 86833 (8.8.2011, 21:53)
Dievcata, podla mojej skusenosti sa nic nestane, ked tam PDP ci kamenec nepridate. Aj tak je to zbytocna chemia 8-|

Tu je moj recept, dokonca ani cukor nedavam...ale to je vec chuti *-) (L)
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23438&order=1
ODPOVEDAŤ
Janka P. (Joanne) ID 6922 (8.8.2011, 13:38)
(Y) (Y) (clamp) (clamp) (clamp)
ODPOVEDAŤ
Irena W. (irmuska) ID 105511 (8.8.2011, 13:22)
Myslím, že by som radšej použila vínny kameň ako pdp. Používa sa presne na to, ako je nižšie popísané, napr. sa pridáva do torty Pavlova, aby boli bielky pevné a krémové. Predávajú ho bežne v bio obchodoch. To len tak pre info. (hello)
ODPOVEDAŤ
Lucia K. (gemini06) ID 192066 (8.8.2011, 12:39)
vyzerá to úžasne, prosím odkial sú tie čokoládové srdiečka?
ODPOVEDAŤ
Eva K. (efik17485) ID 149846 (11.8.2011, 18:40)
ja ich mám z metra, ale videla som ozdobky predávat aj v tescu a sem tam aj bille
ODPOVEDAŤ
Jana P. (Janinka P.) ID 178901 (7.8.2011, 9:04)
Co je to podla Teba Cream of tartar, ked to nahradzas praskom do peciva??? :-o
ODPOVEDAŤ
Eva K. (efik17485) ID 149846 (7.8.2011, 21:11)
Cream of tartar je kamenec, produkt vznikajuci pri spracovani vinnej revy.u nas som ho predavat nevidela,ja som objednala cez e-bay z USA.sluzi na to,aby Pena z bielkov ostala krasne nadychana+prida aj jemnu chut.to iste spravi v podstate aj prasok do peciva,aby krem nebol moc tazky ale nadychany a vlacny.. (D)
ODPOVEDAŤ
MARIANA B. (12MAJKA21) ID 18382, mimibazar.sk/12majka21 (7.8.2011, 9:21)
http://translate.google.sk/translate?hl=sk&sl=en&u=http://bakingbites.com/2008/07/what-is-cream-of-tartar/&ei=hjw-Tp2mGsn1-gaOyNG0Ag&sa=X&oi=translate&ct=result&resnum=6&ved=0CGQQ7gEwBQ&prev=/search%3Fq%3Dcream%2Bof%2Btartar%26hl%3Dsk%26sa%3DN%26biw%3D1600%26bih%3D707%26gbv%3D2%26prmd%3Divns je to niečo ako pdp... :-p
ODPOVEDAŤ
Reklama | Podmienky serveru | Cenník členstva | Návod na inzerciu | Desatoro | Osobné údaje | Cookies | Kontakt | Jednotné kontaktné miesto
Autorské práva k publikovaným materiálom | Podmienky pre používanie služby informačnej spoločnosti | Informácie o spracovaní osobných údajov
Informácie o fungovaní interného systému | Nastavenie súkromia | Vlastnícka štruktúra

© 2001–2024 Copyright CZECH NEWS CENTER a.s. a dodávatelia obsahu