Vajcia s cukrom a vanilkovým cukrom vyšľahajte do peny a potom k nim prišľahajte aj šľahačku.
V inej nádobe zmiešajte múku, čokoládu a kypriaci prášok.
Obe časti spojte pomalým miešaním dokopy.
Formu (v rozmeroch asi 20 x 30 cm) vymažte maslom a namiesto múky posypte strúhaným kokosom.
Do formy nalejte všetko cesto a jeho povrch posypte zvyšným kokosom.
Na vrch poklaďte očistenú a nakrájanú rebarboru, nakrájané jahody a všetko ovocie mierne zatlačte do cesta. Celý koláč posypte mandľami.
Pečte na 180 °C asi 40 minút alebo dovtedy, kým nie je koláč hotový. Môžete to vyskúšať pomocou špajdle.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.