3 stredné zemiaky
2 vajcia
200 g svetlej tresky
1 cibuľa
2 strúčiky cesnaku
1 lyžica nasekanej hladkolistej petržlenovej vňate
1 lyžička sladkej papriky
soľ, čierne korenie
Na trojobal
2 vajcia
100 g hladkej múky
strúhanka na obaľovanie
olej na smaženie
Začnite tým, že uvaríte zemiaky v šupke domäkka. Nechajte zemiaky bokom vychladnúť, olúpte ich a prelisujte lisom na zemiaky do veľkej misy. Na panvici orestujte najemno nakrájanú cibuľku, cesnak a korenie.
Pridajte rybu a rozdrvte vidličkou. K zemiakom pridajte ďalšie suroviny a vypracujte ručne alebo v robote cesto. Mokrými rukami tvarujte guľky alebo podlhovasté krokety, obaľte v trojobale a vyprážajte dozlatista.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.