Mrkvový koláč

Leto Mrkva
525 Mrkvový koláč

Ingrediencie

  • 120 g rozpusteného masla
  • 210 g cukru
  • 2 mrkvy
  • 2 vajcia
  • 250 ml mlieka
  • 300 g celozrnnej špaldovej múky
  • 2 lyžičky jedlej sódy
  • 2 lyžičky škorice

Použitá múka

Postup

Do jednej misy nasypte múku, škoricu, jedlú sódu a jemne nastrúhanú mrkvu. Všetko premiešajte.

Vyšľahajte vajcia a vmiešajte k nim mlieko a maslo.

Spojte obe časti dohromady, nalejte do vymastenej a vysypanej formy (my sme použili formu na biskupský chlebíček).

Pečte na 180 °C asi 30 – 40 minút alebo podľa veľkosti zvolenej formy.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.