Banánové lievance

Banán

Ingrediencie

  • 70 g hladkej špaldovej múky
  • 1 lyžička prášku do pečiva
  • 70 ml plnotučného mlieka
  • 1 vajce
  • 2 zrelé mäkké banány
  • + maslo

Na zdobenie:

  • šľahačka
  • drobné ovocie
  • čokoláda, škorica, orieškové maslo

Použitá múka

Postup

Príprava cesta na lievance je veľmi ľahká. Všetky suroviny dajte do mixéra a rozmixujte na hladké, dokonale jednotné cesto. Potom ho nechajte 15 minút odpočívať. Tento krok určite nepreskakujte, zaručí vám dokonalé lievance.

Lievance smažte na nepriľnavej panvici, môžete zľahka potrieť maslom. Zdobte ich podľa chuti a sezóny. V lete sú chutné so zmrzlinou, v zime napríklad s karamelizovaným jablkom.

Zavřít

Kvalita múky Babičkina voľba je našou prioritou

Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.

Česko Slovensko
Máme tu cookies! Máme tu cookies! Pokračovaním v prehliadaní stránok súhlasíte s podmienkami používania, vrátane využitia súborov cookies. V poriadku
Máme tu cookies!

Máme tu Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.

Máme tu cookies!

Nastavení Cookies

Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.