Na zdobenie:
Postup
Príprava cesta na lievance je veľmi ľahká. Všetky suroviny dajte do mixéra a rozmixujte na hladké, dokonale jednotné cesto. Potom ho nechajte 15 minút odpočívať. Tento krok určite nepreskakujte, zaručí vám dokonalé lievance.
Lievance smažte na nepriľnavej panvici, môžete zľahka potrieť maslom. Zdobte ich podľa chuti a sezóny. V lete sú chutné so zmrzlinou, v zime napríklad s karamelizovaným jablkom.
Vyberáte len tie najlepšie suroviny. Múka, na ktorej kvalitu sa môžete spoľahnúť pri každodennom pečení a varení, je Babičkina voľba.
Obilie v múkach našej značky Babičkina voľba pochádza predovšetkým od našich dlhodobých miestnych partnerov - poľnohospodárov, jednotlivcov a poľnohospodárskych združení.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.
Používame cookies, aby sme zaistili maximálnu funkčnosť nášho webu a vďaka analýze prevádzky a dát neustále zlepšovali jeho funkcie, výkon a použiteľnosť. Viac tu.