Foto: kagia
Jednoduchý recept na živánsku pochútku.
Postup
-
1
Kuracie prsia, papriku a zemiaky si nakrájame na kocky. Klobásku a cibulu na kolieska.
- 2
Pripravíme si alobal a plníme ho všetkými surovinami. Kuracie prsia si predtým nasolíme a okoreníme grilovacím korením (ja som nedala). Je na Vás aké množstvo použijete aj ako veľké budete mať balíčky. Len je lepšie ak sú menšie aby sa to dalo zjesť :-) Takto naplnený alobal zabalíme poprípade ak sme neodhadli velkosť zabalíme ešte raz. poukladáme na plech a dáme do vopred vyhriatej rúry cca 180 stupnov na 80 minút. Dobrú chuť
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
www.google.cz/search?q=zivanska&source=lnms&t...