Postup
-
1
4 žĺtka vyšľaháme s 20 dkg prášk.cukru, pridáme olej, 1dcl vlažnej vody, vyšľahaný sneh, múku, PDP . 2/3 cesta vylejeme na vymastený a múkou vysypaný plech. Do ostatného pridáme lyžicu kakaa, vylejeme na žlté cesto.
- 2
Z mlieka, zlatých klasov a cukru pripravíme puding. Lyžicou kladieme na cesto kôpky pudingu a dáme piecť do rúry, pri teplote 180 °C.
- 3
Kyslú smotanu zmiešame s 3-4 lyžicami práškového cukru, zmes natrieme na ešte horúci upečený koláč. Na záver vrch posypeme škoricovým cukrom! Dobrú chuť:)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu