Tamaulipas losos

2010 - bez fotky2010, 26. marca 2011
Tamaulipas losos
Foto: 2010

Preco Tamaulipas ?( je to hned vedla ) no ja som isiel robit klasicky recept Veracrous morsku stuku. Daktore suroviny som pomenil v Zobraziť celý popisPreco Tamaulipas ?( je to hned vedla ) no ja som isiel robit klasicky recept Veracrous morsku stuku. Daktore suroviny som pomenil v pristave mali krasnych lacnych lososov a v ladnicke som mal cierne olivy na miesto zelenych.Plus jeden sef kuchar ma inspiroval pridanim cerstvych uhoriek,

4
porcie
20 minut minút
príprava
25 minut minút
na 180 °C

Suroviny

1kg
4
200 ml krájané v konzerve
1 nakrajana na kusky
2 nakrajane na kusky
2  menšia cerstve
1
2 lyzice
2 lyzicky
1 lyzicka
100 ml
2 lyzice




Postup

  1. 1

    Zeleninu umyjeme a nakrajame na kusky.Uhorky pouzil som velmi mlade rozkrojil na polku po dlzke a lyzickou vyskrabal zrnka .Ked su starsie treba osupat kozu.

    Tamaulipas losos - obrázok 1
  2. 2

    Do woku na ptochu oleja som dal oprazit cubuli a cesnak a pridal zeleninu.

    Tamaulipas losos - obrázok 2
  3. 3

    Prelozil do zapekacej misky pridal paradajky v konzerve ( alebo hrncek rozrobeneho pretlaku vo vode). Posypal olivami a kaparami.Podlial suchym vinom pol hrnceka

    Tamaulipas losos - obrázok 3
  4. 4

    Poukladali sme "podkovicky lososa ochutili poliali trochu olivovym olejom a dali piect do rury.cca 25 minut.

    Tamaulipas losos - obrázok 4

Diskusia k receptu

michsamant
No toto by som tiez ochutnala. Priznam sa, ze dobre pripravit rybu neviem, pretoze ich ani velmi nerozoznam, ktora je ktora. Poznam len vyprazanu, kari alebo na masle :)
alexdidi
Tak toto by som si dala hneď, rybky mám veľmi rada a rada si ich aj pripravujem stále na iný spôsob....
jatanika
tak toto je super... to si v lete spravíme... keď bude naša zeleninka...kk
marianne69
...uhorku som este nikdy tepelne neupravovala,vzdy sme ju jedli len surovu,za pokus to stoji....lososa som vcera kupila....vyskusam...(KK)
bazulienka
Verím,že je to vynikajúce,ale kúpiť si v prístave čerstvého lososa a doniesť si ho domov,tak to je zážitok...........
lyali
Vyzera to velmi dobre! A naviac energicky kvoli tolkym a zdravym farbam! A energia je to, co treba dobit vzdy.
alexdidi
marianne69, uhorka tepelne upravená je naozaj dobrá, vyskúšaj, ja robím aj uhorkovú omáčku(prívarok) a chutí výborne aj s kôprom....
babav
@2010 , v ktorom pristave si maju krasneho cerstveho lososa kupit
na Slovensku?Recept je vyborny,ale tazko realizovatelny, tak aby chutil rovnako .Ukladam si ho ,mam pristav blizko;-)
2010
@babav ,kazda krajina ma svoje vyhody ( u nas su to cerstve ryby ) ale zase bryndza , chleba atd ...neexistuju .
@erasehead mam znacku... volaju sa "bez mena" su od susedov. ( kosievam im travu pred domom a su to Kalamata olivy ).
babav
@2010 , nebude teraz problem s rybami aj u vas?
Este nevieme ake nasledky na morske zivocichy bude mat radioaktivita z japonskych elektrarni . Nevyzera to dobre;-((
2010
@babav , co sa malokde pise , tie japonske reaktory boli vypnute oni nebezali, ( na rozdiel od Chernobylu ktory vybuchol v plnej prevadzke).
Jasne ze budu skody ale tak v okoli my sme odtial cca 7000 km daleko to je asi tak podobne ako z New Yorku do Bratislavy.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia