Foto: 2010
Raz tu bola diskusia o rozlicnych uhorkach , a nahodou som na trhu natrafil na tuto hadiu uhorku alebo armensku alebo fekkous tiez uri. Vyborna Zobraziť celý popisRaz tu bola diskusia o rozlicnych uhorkach , a nahodou som na trhu natrafil na tuto hadiu uhorku alebo armensku alebo fekkous tiez uri. Vyborna chut, tenka supka malinke semienka chrumkava bolo ju skoda nakrajat na drobno tak sme ju nakrajali na vacsie kusky s jogurtom a matou.Letna pochutka.
príprava
Postup
-
1
Uhorky sme mali strednej velkosti ,poumyvali a naozaj maly vybornu vyraznejsiu uhorkovu chut plus velmi tenka hladka koza. Tak sme ich nakrajali na vacsi kolieska cca.1cm. aj palicky. Cherry paradajky sme nakrajali na polky, jarnu cibulku na drobno tak isto cesnak na jemne. Vsetko poriadne premiesali. V myske sme zmiesali jogurt s nadrobno nakrajanou matou a petrzlenovou vnatou ochutili solou a korenin a pridali citronovu stavu podla chute. Vsetko sme poriadne premiesali a dali schladit. PS: Ta mata je thajska co ma cervenkavu farbu okrem farby je chutove aj vonou ako nasa.
cinkla ? a to co povoden vam ich doplavila .Inac ako som pisal "technicky" je to melon -ktory chuti ako uhorka preto nie su nikdy horke aj ked mozu dorast vysoko cez pol metra.