Šunkovo-syrové kaki fussilli

elixir - fotkaelixir, 21. januára 2013
Šunkovo-syrové kaki fussilli
Foto: elixir

Opäť jedna variácia na zapečené cestoviny. Múza ma kopla trošku smerom k oblohe pizze Hawaii... Ale použila som Kaki ovocie (tomel japonský).

2
porcie
15 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

150 g
100 g
100 g
40 g (plátkový)
20 g
2 strúčiky
1 PL




Postup

  1. 1

    Uvaríme si cestovinu... Medzitým opečieme na panvici na masle pór, potom pridáme i šunku (nakrájaný plátok) a nakrájaný tomel, poopekáme, odstavíme. Roztlačíme cesnak.

  2. 2

    Keď sa cestovina dovarila, zmiešame ju s oreganom, zmesou z panvice a roztlačeným cesnakom. Dáme do nádob na pečenie (moje majú 11cmx11cm).

    Šunkovo-syrové kaki fussilli - obrázok 2
  3. 3

    Obložíme syrom a šunkou a dáme zapiecť.

    Šunkovo-syrové kaki fussilli - obrázok 3
  4. 4

    Energetická hodnota zhruba - 1 porcia: 2 270kJ

    bielkoviny: 23,40g
    sacharidy: 72,86g
    tuky: 17,65g
    cholesterol: -mg

Diskusia k receptu

rajnica
1** za pridanie energetickej hodnoty, 1** za stručný a jasný postup.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia