Foto: eraserhead
Risotto ai gamberetti, ak by ste si chceli objednať v ITA
2
porcie
porcie
5 minút
príprava
príprava
15 minút
tepelná úprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Krevety som olúpal, nechal som si aj niekoľko v celku.
-
2
Na dostatočne veľkej panvici necháme na olivovom oleji prevoňať cesnak. Pridáme ryžu a jemne podlejeme zeleninovým vývarom. To či pridáte soľ a korenie je na vás, závisí to aj od toho nakoľko je vývar výrazný.
-
3
V polovici prípravy pridáme krevety. Vždy keď sa vývar vsiakne do ryže pridáme ďalší.
-
4
Keď je ryža hotová pridáme nasekanú petržlenovú vňať a nastrúhaný Parmigiano Reggiano.
-
5
Zľahka premiešame a okamžite podávame
www.mammapina.it/Primi/Risotto_ai_gamberetti.html...
www.pomodororosso.it/ricette/risotto-con-asparagi-e-gamberet...