Foto: 2010
Suseda doniesla ravioli plnene ricottou co prave dorobila .Nemal som chut na kremovu omacku tak sme ich spravili s cerstvym mladym spenatom piniovimi Zobraziť celý popisSuseda doniesla ravioli plnene ricottou co prave dorobila .Nemal som chut na kremovu omacku tak sme ich spravili s cerstvym mladym spenatom piniovimi orieskami a struhanym parmeznom.
porcie
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
V tomto pripade boli doma robene ravioli od susedov plnene syrom ricotta a boli uz uvarene.Tak sme improvizovali na rychlo. Podobnu sluzbu spravi aj mrazeny polotovar zo samoobsluhy. Prve sme oprazili na troske oleja piniove oriesky a odlozili. Na panensky olej sme rychlo dali lahko oprazit cesnak na drobno nakrajany , pridali sme 2 na drobno nakrajane jarne cibulky (cely proces velmi rychlo cca 2minuty). Pridali sme cca 2 lyzice balzamikove octu a po chvilke v miesali trochu masla na zjemnenie chute , vmiesali lyzicu struhaneho parmezanu a talianskych susenych byliniek.
- 2
Cerstve mlade spenatove lisky otrhame bez stopiek. Nakrajame na hrubo. Vmiesame do tepleho "nalevu" a cca 1-2min. rychlo prehrejeme (nechame len zavednut).Pridame sol mlete korenie podla chute Posledne pridame uvarene teple ravioli, premiesane a rychlo prehrejeme .( Vsetko je uvarene len aby sa ravioli obalili spenatom a nalevom -omackou.
- 3
Servirujeme tak ze na ravioli posipeme struhany parmezanom a piniovimy orieskami. PS: ( ktore su tak dobre oprazene ze sme vacsinu sme zjedli pred posipanim)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
daleko , nepoviem , ma take dve baby co nahanaju frajerov.
Aj v tomto pripade navarila a obdive sa vyparili , tak sa podelila.
Inak naklada aj olivy take velke Kalamata...