Pražma zlatá a šalát s pomarančami

eraserhead - fotkaeraserhead, 6. mája 2013

Ryby pokiaľ je to možné kupujeme čerstvé, nikdy nepoužívame zvetrané koreniace zmesy a pečieme krátko.

1
porcia
5 minút
príprava
20 minút
na 200 °C

Suroviny

1 ks
1 vetvička
1 ks




Postup

  1. 1

    Rybu môžete a nemusíe zbaviť šupín, zbavíme vnútorností. Ak nie ste si istý čerstvosťou, odstráňte aj žiabre. Zľahka osoľte, okorente čerstvo zomletým korením do brucha vložte prerezaný cesnak a rozmarín, zľahka pokropte olivovým olejom. Pečieme na 200 a 20 minút

  2. 2

    Šalát si pripravíme takto

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia