Pangas so špenátom a proscuittom

lelinka - bez fotkylelinka, 25. marca 2013
Pangas so špenátom a proscuittom
Foto: lelinka

Suroviny

200  g
5  plných hrstí (alebo kúsky)
1 plátok
2 strúčiky
1  ks (malá)




Postup

  1. 1

    rybu si osolime a okorenime.grilovaciu panvicu potrieme olivovym olejom a na rozpaleny dame rybu a proscuitto.rybu otočime,položime na nu proscuitto,stišime ohen a dogrilujeme.

  2. 2

    špenat si nasekame.na olivovom oleji oprazime cibulu,pridame spenat,osolime,okorenime a pridame trošičku vody.pred dokoncenim pridame cesnak.

Diskusia k receptu

angast
@lelinka
na pangasa môžeš položiť aj lanýže s kaviárom , ale nezaboduješ.
Prečo si radšej nekúpiš rybu ?
lelinka
@angast milujem hentakych mudrlantov.moyno ze som jedla a robila take o ktorych si ty ani nepocul.
lelinka
aj ja.ja milujem biele ryby.aj maslova je dobra ale len malokedy natrafim na cerstvu.a pangasa maju vsade tak preco nie.
angast
@lelinka
máš pravdu. O moyne som vôbec nepočul. A ako ho robíš ?
Napíšeš nám recept. Možno by to zaujalo viac ľudí.
rybarkuchar
@lelinka , nič v zlom ale toto je aj na mňa moc odvážne. Pangasius - už tu bola na túto tému debata, je niečo čomu sa radšej vyhni. A kombinácia ryba/šunka? Neskúšal som. Ryba/špenát - to beriem.



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia