Pangasius na paradajkách a hranolky zo zelera

7sjuz - bez fotky7sjuz, 4. februára 2013
Pangasius na paradajkách a hranolky zo zelera
Foto: 7sjuz

Další zdravý a chutný receptík ;)

2
porcie
10 minút
príprava
25 minút
na 180 °C

Suroviny

3 ks
1




Postup

  1. 1

    Rybu rozmrazíme. Osolíme ju, potrieme olivovým olejom, kečupom a posypeme rozmarínom. Na plech rozotrieme olivový olej, pretlak, vložíme rybu a obložíme ju nakrájanými cherry paradajkami, celé to ešte trošku osolíme a na lepšiu chuť pridáme trošku oregana. Pečieme pri 180 stupnov cca 20-25min.

  2. 2

    Hranolky: zeler si očistíme, nakrájame na tenučké kúsky. Rozpálime trošku oleja (môže byť aj slnečnicový) a opekáme zeler ako normálne hranolky. Aj ked sú už pripečené, chvíľu ich tam ešte nechajte zeler je tvrdší ako zemiaky, tak sa môže stať, že aj hranolky budú tvrdé. Občas niaku ochutnajte a ked už bude mäkká, sú hotové. Osolíme a dobrú chuť.

  3. 3

    Tento recept môžte robiť aj s inou rybou.

Diskusia k receptu

denyany
pangasius nám nechutí, ale zeler je mňam, hranolky z neho vyskúšame:-D
7sjuz
moze to byt aj ina rybicka napr. filé ;)
používateľ nemá avatar
mb
mb
recept vyskusam, vypada pekne, ale radsej s inou rybou ;)
boxik
Tak sa mi zdá , že negatívny vzťah k pangasiovi nemám iba ja.Toto jedlo s inou rybou však môže byť dobrou inšpiráciou.
dorenika
no pangiasius moc nechuti ako ryba preto ju asi nemate radi :) mne nechuti ziadna takze som vybavena:)
mesiar50
Budem tu teraz vypadať asi ako biela vrana.Vymrazím pangasiusa v kuchynskom sítku ,potom ho namočím
aspoň na dve hodiny do mlieka.Ďalej ho jemne vyždímam pokvapkám citrónovou šťavou a potom
rybička ide na ďalšie spracovanie.Tvoje jedlo nemá
chybu



SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia