Foto: 7sjuz
Další zdravý a chutný receptík ;)
porcie
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Rybu rozmrazíme. Osolíme ju, potrieme olivovým olejom, kečupom a posypeme rozmarínom. Na plech rozotrieme olivový olej, pretlak, vložíme rybu a obložíme ju nakrájanými cherry paradajkami, celé to ešte trošku osolíme a na lepšiu chuť pridáme trošku oregana. Pečieme pri 180 stupnov cca 20-25min.
- 2
Hranolky: zeler si očistíme, nakrájame na tenučké kúsky. Rozpálime trošku oleja (môže byť aj slnečnicový) a opekáme zeler ako normálne hranolky. Aj ked sú už pripečené, chvíľu ich tam ešte nechajte zeler je tvrdší ako zemiaky, tak sa môže stať, že aj hranolky budú tvrdé. Občas niaku ochutnajte a ked už bude mäkká, sú hotové. Osolíme a dobrú chuť.
- 3
Tento recept môžte robiť aj s inou rybou.
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
aspoň na dve hodiny do mlieka.Ďalej ho jemne vyždímam pokvapkám citrónovou šťavou a potom
rybička ide na ďalšie spracovanie.Tvoje jedlo nemá
chybu