Krúpy s bravčovým mäsom

hruso2 - bez fotkyhruso2, 11. apríla 2013

Suroviny





Postup

  1. 1

    Epizóda: Epizóda 10/2013: Bojnický zámok bravčové mäso 60 dg krúpy 30 dg cibuľa 2 ks cesnak 1 strúčik čili paprička 1ks masť soľ, rasca, majorán, mleté čierne korenie mlieko 0,5 dl postrúhaný syr, pažítka, petržlenová vňaťka Bravčové mäso pokrájame na drobné kúsky osolíme a opražíme na cibuli s rascou korením a majoránkou. Podlejeme vodou a podusíme. Pridáme umyté krúpy, premiešame, zalejeme teplou vodou a dáme do rúry (koľko krúp, toľko vody) Keď sa voda vyparí, polejeme krúpy mliekom a necháme ešte chvíľku piecť. Podávame so strúhaným syrom, petržlenovou vňatkou, pažítkou. s cviklou , uhorkou, čalamádou a podobne.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia