Jablková štrúdľa

cooktes - fotkacooktes, 2. novembra 2013
Jablková štrúdľa
Foto: cooktes

Domáca jablková štrúdľa je výborný recept, keď máte doma veľa jabĺk alebo máte chuť na niečo chutné, zdravé a sladké. Štrúdľu som mala už Zobraziť celý popisDomáca jablková štrúdľa je výborný recept, keď máte doma veľa jabĺk alebo máte chuť na niečo chutné, zdravé a sladké. Štrúdľu som mala už veľakrát, ale stále mi chutí viac a viac :-)

30 minút
príprava
25 minút
na 200 °C

Suroviny

15 - 20 ks
1 ks
1 ks
5  PL
1 ks
na posypanie
na potretie




Postup

  1. 1

    Jablká si očistíme. Keď sú očistené, nastrúhame ich (na stredne veľké pásiky).

  2. 2

    Potom jablká zamiešame s vanilkovým cukrom, škoricovým cukrom a krištálovým cukrom.

  3. 3

    Rozvaľkáme si lístkové cesto, posypeme ho strúhankou a pridáme nastrúhané jablká. Cesto zabalíme, potrieme ho olejom a dáme piecť do trúby na 200 stupňov. Prajem dobrú chuť :-)

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia