Foto: cooktes
Domáca jablková štrúdľa je výborný recept, keď máte doma veľa jabĺk alebo máte chuť na niečo chutné, zdravé a sladké. Štrúdľu som mala už Zobraziť celý popisDomáca jablková štrúdľa je výborný recept, keď máte doma veľa jabĺk alebo máte chuť na niečo chutné, zdravé a sladké. Štrúdľu som mala už veľakrát, ale stále mi chutí viac a viac :-)
príprava
na 200 °C
Postup
-
1
Jablká si očistíme. Keď sú očistené, nastrúhame ich (na stredne veľké pásiky).
- 2
Potom jablká zamiešame s vanilkovým cukrom, škoricovým cukrom a krištálovým cukrom.
- 3
Rozvaľkáme si lístkové cesto, posypeme ho strúhankou a pridáme nastrúhané jablká. Cesto zabalíme, potrieme ho olejom a dáme piecť do trúby na 200 stupňov. Prajem dobrú chuť :-)
Tipy na recepty z Varechy
SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia
Tipy na články z Varechy
- 2
Diskusia k receptu