S priatelkami zo Slovenska si mailom posielame recepty, tento sa mi zapacil, pretoze kym sa uvari obedik, stihnem este napriklad pozriet, co maju nove Zobraziť celý popisS priatelkami zo Slovenska si mailom posielame recepty, tento sa mi zapacil, pretoze kym sa uvari obedik, stihnem este napriklad pozriet, co maju nove Varechaci. Pri tomto recepte je dolezita trpezlivost, tzn. nenazerat pod alobal. TENTO RECEPT NA VARECHE UŽ MÁME... REDAKCIA http://varecha.pravda.sk/recepty/gulas-bez-miesania/10507-recept.html
príprava
na 250 °C
Suroviny
1 kg |
|
3 ks |
|
5-6 strúčikov |
|
2 cajove lyzicky |
|
3 cajove lyzicky |
|
trochu |
|
3 polievkove lyzice |
|
|
|
|
|
2 ks |
|
1 ks |
|
0,75 - 1 l |
|
Postup
-
1
Nakrajanu cibulu a maso poriadne zmiesame s ostatnymi surovinami (masox rozpustime v hrnceku s vodou), vsetko dame do pekaca (ja pouzivam jensku misu), zalejeme takmer 1 litrom vody, prikryjeme alobalom a "varime" ("pecieme") asi 1,5 hodiny pri 250 teplote st. C. Skuste ovladnut svoju zvedavost: nedolievat vodu, nemiesat, neodkryvat alobal !!! Podavame s knedlou, cestovinami, chlebikom.....
Diskusia k receptu