Gulas bez miesania

anickaskotska - fotkaanickaskotska, 5. decembra 2010

S priatelkami zo Slovenska si mailom posielame recepty, tento sa mi zapacil, pretoze kym sa uvari obedik, stihnem este napriklad pozriet, co maju nove Zobraziť celý popisS priatelkami zo Slovenska si mailom posielame recepty, tento sa mi zapacil, pretoze kym sa uvari obedik, stihnem este napriklad pozriet, co maju nove Varechaci. Pri tomto recepte je dolezita trpezlivost, tzn. nenazerat pod alobal. TENTO RECEPT NA VARECHE UŽ MÁME... REDAKCIA http://varecha.pravda.sk/recepty/gulas-bez-miesania/10507-recept.html

30 minút
príprava
1,5 minút
na 250 °C

Suroviny

1 kg
3 ks
5-6 strúčikov
2 cajove lyzicky
3  cajove lyzicky
trochu
3 polievkove lyzice
2  ks
1  ks
0,75 - 1 l




Postup

  1. 1

    Nakrajanu cibulu a maso poriadne zmiesame s ostatnymi surovinami (masox rozpustime v hrnceku s vodou), vsetko dame do pekaca (ja pouzivam jensku misu), zalejeme takmer 1 litrom vody, prikryjeme alobalom a "varime" ("pecieme") asi 1,5 hodiny pri 250 teplote st. C. Skuste ovladnut svoju zvedavost: nedolievat vodu, nemiesat, neodkryvat alobal !!! Podavame s knedlou, cestovinami, chlebikom.....

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia