Foto: jody
Vážení diváci, prinášame na Vaše počítačové obrazovky ďalší diel seriálu zaoberajúceho sa vážnou rodinnou témou - čo s údenými krídlami, keď ich Vaša polovička Zobraziť celý popisVážení diváci, prinášame na Vaše počítačové obrazovky ďalší diel seriálu zaoberajúceho sa vážnou rodinnou témou - čo s údenými krídlami, keď ich Vaša polovička nakúpi ako pre regiment. Prajem Vám príjemné sledovanie. :-) Tých, ktorí z akýchkoľvek dôvodov nemohli sledovať prvú časť, pozývame na jej reprízu na tomto programe: http://varecha.pravda.sk/recepty/kridla-cerveneho-draka- fotorecept/9565-pouzi.html
príprava
na 180 °C
Postup
-
1
Zmiešame všetky suroviny (okrem krídel, samozrejme) do marinády. Vôbec nie je potrebné použiť soľ, údené je slané dosť.
-
2
Krídelká opláchneme vodou a necháme odkvapkať. Ak máme čas, šupneme ich do marinády a s ňou do chladničky aspoň do druhého dňa. Ale my dnes čas nemáme a poukladáme ich na plech vystlaný papierom na pečenie.
-
3
Napatláme na všetky marinádu, podlejeme vodou a dáme piecť. Počas pečenia podlievame výpekom. Pečieme pomaly, len na koniec poriadne zapečieme.
-
4
Podávame tentoraz so zemiakovou kašou, do ktorej sme primiešali cibuľku opraženú na masle a trochu nastrúhaného cheddaru. Avšak príloha je ľubovoľná. Prajem dobrú chuť. :-)
Diskusia k receptu