Tento receptík je u nás veľmi obľúbený, je to čína na môj spôsob a viem že každý robí ináč ale je výborná. Ak vyskúšate Zobraziť celý popisTento receptík je u nás veľmi obľúbený, je to čína na môj spôsob a viem že každý robí ináč ale je výborná. Ak vyskúšate určite neoľutujete :) Receptík nenáročný na čas. V recepte uvádzam priblížne množstvá ale každý dá toľko, koľko chce :)
príprava
tepelná úprava
Postup
-
1
Pripravíme si všetky suroviny, mäsko nakrájame na rezančeky alebo kocky.
-
2
najprv na oleji opražíme cibuľku - ja som dala polku cibule, pridáme huby...najlepšie by bolo mať čerstvé šampiňóny a keďže som ich ja nemala museli postačiť "plechovkové" :)
-
3
o malú chvíľku pridáme mäsko a pražíme kým nám nezbelie
-
4
potom zalejeme vodou a mäsko dusíme...keď je mäkké pridáme základ do jedla - čína a kukuricu...každý toľko koľko má rád. Varíme kým omáčka trošku nezhustne a mäsko nie je úplne hotové.
-
5
Podávame s ryžou alebo hranolkami. Dobrú chuť!
Diskusia k receptu