Bravčová pečeň na cibuli

oco - fotkaoco, 19. júla 2010
4
porcie
10 minút
príprava
30 minút
tepelná úprava

Suroviny

600 g
4 ks
150 ml
3 PL
2 PL




Postup

  1. 1

    Umytú a osušenú pečeň nakrájame a tenké pásiky.Cibuľu nakrájame na kolieska.

  2. 2

    Do rozhorúčeného oleja vložíme cibuľu a na stíšenom plameni ju smažíme tak 20 minút,cibuľa musí zostať sklovitá.Pridáme jemne pokrájanú petržlenovú vňať a postupme prilievame víno.Keď začne vrieť,pridáme pečeň a na silnejšom ohni dusíme asi 5 minút.Osolíme,okoreníme.Nakoniec pridáme maslo ktoré necháme rozpustiť.Hneď podávame s ryžou alebo varenými zemiakmi.

Diskusia k receptu




SÚŤAŽ: Takto využívajú Maresi mliečko naši čitatelia