Bravčová krkovička v pikantnej marináde so salsou a cibuľkou

redakcia - fotkaredakcia, 17. júla 2009
Bravčová krkovička v pikantnej marináde so salsou a cibuľkou

Suroviny

800 g
60 g
10 g
100 ml
200 g
200 g
200 g




Postup

  1. 1

    Z bravčovej krkovičky narežeme 4 rezne. Olej zmiešame s paprikou, cesnakom, čili a grilovacím korením. Do tejto marinády vložíme rezne a necháme v chladničke odležať do druhého dňa.

  2. 2

    Paradajky, papriky, uhorky, cibuľu a cesnak narežeme na malé kocky, zmiešame s olivovým olejom, osolíme a pokvapkáme balsamikovým octom.

  3. 3

    Marinovanú krkovičku opekáme na grile z oboch strán.

  4. 4

    Podávame so zeleninovou salsou a ozdobíme vyprážanými cibuľovými kolieskami.

Diskusia k receptu